Oculus Application, Oculus -Meta Quest- 다운로드

Oculus- 창에 대한 메타 퀘스트

오도타. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos tämä sivu ei lataudu uudelleen automaattisestis, yritä ladata se uudelleen.

Oculus 응용 프로그램

오도타. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos tämä sivu ei lataudu uudelleen automaattisestis, yritä ladata se uudelleen.

Kaikki meta-faitteet maksuttomilla toimituksilla ja palautuksilla!
Pidä Kokemuksi Ajan Tasalla

Rekisteröitymällällällälli Ottamaan Metalta vastaan ​​päivitykä ja markkinointiviestejä (esimerkiksi sähköpostia tai yhteisöllisiä viestejä), Jotka Koskevat Metan Nykyisa ja palvelevia ja palvelevia ja palvelevia.

Koska tahansa perua suostumuksesi ja lopettaa tilauken klikkamalla visteissä olevaa lopeta tilaus -linkiä.

Tilaukseesi Sovelletaan käyttöehtoja ja tietosujakäytäntöä.
Sivuston käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot
Sivuston käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot
Sivuston käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot
Sivuston käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan Tuki Ja Oikeudelliset Tiedot

메타 퀘스트 : * Vanhemmille : * Katso Täältä tärkeitä ohjeita ja turvallisuusvaroituksia, kun käyttäjänä on lappsi : // www.메타.com/quest/parent-info/. Vähintään 10-vuotiaat voivat käyttä meta-tilejä meta 퀘스트 2 : lla ja 3 : lla. Kaikki Muut Meta Quest -Virtuaalilasit on Tarkoitettu 13 Vuotta Täyttäneille. Tietyt Sovellukset, Pelit Ja Kokemukset Voivat Olla Vanhemmalle Yleisölle Tarkoitettuja. 메타 퀘스트 옴 마나 이소 우스-, 토미 미네토- 자 시스 틸로이어 : Militteen ominaisuudet, toiminnot ja sisältö voivat muttua tai ne voidaan poistaa milloin tahansa. Ne eivät 올레 välttämättä saatavilla kaikilla alueilla tai kielillä, tai niiden saatavuutta voidaan rajoittaa. NE Saattavat Edellyttä Tiettyä käytössä olevaa ohjelmistoa tai palvelun aktivointia. Huomio Myös Mahdolliset Lisäehdot Ja Veloitukset.

Tärkeä meta quartin turvallisuusilmoi https : // www.오큘 러스.com/quest-2/제거 가능-페이스-인터페이스-알림/

Rahoitusvaihtoehdot. SANULLE SAATETAAN TARJOTA RAHOITUSVAIHTOEHTOEJA Meta-OSTOILLESI. Lisätietoja Tällä를 읽으십시오 : https : // www.메타.com/help/quest/articles/계정/지불 설정/금융-구매/

† Souraanvan Sukupolven Snapdragon -Sirun Grafiikkasuoritusky Verrattuna Meta Quest 2 -Siruun

메타 포털 : Portalin äänikommentojen saatavuus vaihtelee. Lue Lisätietoja : https : // www.메타.com/법률/포털/사용. Ruutukaappakset ovat peräisin simuloidusta ympäristöstä. Käyttäjän Kokemus wi Olla erilainen. Edelllyttää langattoman Internet-Yhteyden ja Facebook- Tai Whatsapp-käyttäjätilin. WhatsApp ei Ole Saatavilla tabletilla. Ominaisuudet, Toiminta ja sisältö saattavat vaihdella, eivätkä ne ole vältämmättättä saatavilla kaikille 포털-말레 타이 카이 킬라 알루 릴라 타이 kielillä. joihinkin ominaisuuksiisiin saatetaan tarvita facebook-käyttäjätili ja portal-mobiilisovelluksen lataaminen. Voe Edellyttää Tilin Rekisteröintiä. käyttöehtoja ja maksuja voidaan soveltaa. Amazon, Alexa Ja Muut aiheseen littyvät logot ovat Amazon.com, Inc : n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Muut nimet ja brändit saattavat olla muiden ohaisutta.

Ray-ban Stories : Ray-ban 이야기 Edellyttää Matkapuhelinta, Android- (Sijaintipalvel käytössä) tai ios-käyttöjärjestelmä, langatonta internet-yhteyttä ja tilin rekisteröintiä. ei yhteensopiva kaikkien älypuhelinten kanssa. Saatavilla에 대한 Ray-ban 이야기 Tietyissä Maissa. Saatavilla vain Englanniksi, Italiaksi Ja Ranskaki의 음성 보조원. Ominaisuuksia, Toimintoja ja sisältöä voidaan muuttaa tai poistaa milloin tahansa. Katso ajantasaisimmat tiedot Osoitteesta Ray-ban.com/faq-ray-ban-stories. 헛된 yli 13-Vuotiaille. TOTEA SAATTAA AIHEUTTAA Häiriöitä Henkilökohtaisisa Läketietellisissä milkteissa. Edellyttää tiettyjen päivitysten asentamista aika ajoin, myös enen ensimmäistä käyttöketaa. Käyttäjä vastaa aina ray-ban storiesin käytössä paikallisten lakien ja määräräysten nedattamissta, erityisest niéri, jotka littyvät yksityiesen ja talletavien milk käyttöön.

YHTEYSTIEDOT : 메타 플랫폼 기술 아일랜드 제한, 메리온로드, 더블린 4, D04 X2K5, 아일랜드

Oculus- 창에 대한 메타 퀘스트

Oculus- 메타 퀘스트

무료 Oculus 응용 프로그램으로 VR 장치를 관리하십시오

Oculus 응용 프로그램을 사용하면 Oculus Rift 또는 Rift S를위한 게임을 구입하고 가상 현실, 혼자 또는 공유하는 경험을 구입할 수 있습니다. 응용 프로그램을 사용하면 장치, 계정 및 Oculus 알림을 관리 할 수 ​​있습니다.

Oculus Rift, Rift S, Quest and Quest 게임을 찾을 수있는 곳 ?

헤드셋에서 게임에 대한 액세스를 용이하게합니다 Facebook Oculus, 당신은 그것을 다운로드 할 수 있습니다Oculus 응용 프로그램 Google Store 또는 App Store에서 직접 이동하거나오큘 러스 상점. 덕분에 VR 소프트웨어의 최신 버전에 액세스 할 수 있습니다 1000 게임 참조.

이 응용 프로그램의 장점은 무엇입니까? ?

액세스 할 수있는 완전한 카탈로그 외에도 Oculus 응용 프로그램은 다음과 같은 새로운 기능을 제공합니다 거울, VR 헬멧에서 보는 것을 배포 할 수 있습니다. 당신은 또한 예약 할 수 있습니다 이벤트의 가상 장소 가상 현실에 대한 경험을 다른 플레이어와 공유하십시오.

대안

현재, 사이드 킷 자율적 인 VR 헤드셋에서 액세스 할 수있는 더 넓고 선택적인 게임 카탈로그를 제공하지만 Facebook은 곧 두 번째 VR 애플리케이션 상점을 제공 할 것입니다오큘 러스 퀘스트.

모든 Oculus 기능을 활용하는 응용 프로그램.

엘’Oculus 응용 프로그램 PC 또는 자율 헬멧 덕분에 완전한 가상 현실 경험을 즐길 수 있습니다. 정기적 인 업데이트, 자주 갱신되는 카탈로그 및 혁신적인 전용 응용 프로그램을 제공함으로써 Oculus는 현재 사용 가능한 최고의 VR 헤드셋에 남아 있습니다.

  • 많은 기능
  • 정기적 인 업데이트
  • 거울 가능성
  • 모든 최신 장치에서 호환됩니다